Over ons
Onze missie
Wij bieden tijdelijke maatwerkoplossingen voor mensen met een zorgvraag, die niet gedijen binnen de kaders van de zorg- en welzijnssector, en hierdoor vastlopen in het systeem. Door samen te werken in wendbare co-creaties van betrokkenen, de persoon met de hulpvraag en onze flexibele professionals, hervinden we gedeeld perspectief.
Onze visie
Wij weten uit ervaring dat de maatwerkoplossingen van Care Consultancy effectief, duurzaam en meestal minder kostbaar zijn. Het is daarom ons doel om de duurzame zorg van de toekomst uit te vinden, te beproeven, en vanuit verbinding tot gemeengoed te maken. Ga jij met ons mee?
De initiatiefnemers van Care Consultancy
Rob de Munk
Door het werk van zijn ouders groeide Rob midden in het werkveld op. Nadat hij ervaring had opgedaan als verpleegkundige, richtte hij in 1999 Inzetbaar op, waar hij uiteindelijk 1400 zorgprofessionals onder zijn hoede had. Vanaf 2012 heeft Rob verschillende bestuurlijke en adviserende functies bekleed. Zijn manier van werken kenmerkt zich door het inzetten en verbinden van netwerken uit alle facetten van de sector. Rob is dan ook hét aanspreekpunt van Care Consultancy.
Sander Merlijn
In zijn werk als groepsleider was Sander altijd de aangewezen persoon om vastgelopen groepen weer op de rit te krijgen. Naast het groepswerk heeft Sander zich ontwikkeld tot trainer en sociotherapeut. Daarna heeft hij 10 jaar ervaring opgedaan binnen de uitzendbranche, waar hij op creatieve wijze complexe opdrachten coördineerde en volbracht. In 2015 richtte Sander, samen met Marco, Solution Support op om de krapte in de zorg aan te pakken.
Marco Brinkerhof
Klaarstaan voor mensen die het lastig hebben is Marco met de paplepel ingegeven. Tijdens zijn werk in de jeugdhulpverlening zocht hij samen met jongeren naar perspectief vanuit een no-nonsense-mentaliteit en oprecht contact. Als trainer en docent heeft hij 14 jaar pedagogisch medewerkers voor de jeugdhulpverlening en gehandicaptenzorg opgeleid. In 2015 heeft hij, samen met Sander, Solution Support opgericht om een praktische bijdrage in de zorg te leveren.
Onze zorgcoördinatoren
Sumeyye Ayyildiz
Als zelfstandige professional en casusleider bij Care Consultancy viel Sumeyye al op. Haar opgedane ervaringen en inzichten binnen complexe casuïstiek door heel Nederland past zij nu toe in haar werk als zorgcoördinator. Met haar helicopterview en praktische kennis op detailniveau, levert zij altijd kwaliteit aan mensen met een zorgvraag en betrokken partijen.
Charèl Plette
Charèl is begonnen als groepsleider in de psychiatrie. Hierna is ze overgestapt als zzp’er en heeft ze zelf in de casuïstiek van Care Consultancy gewerkt. De bijzondere manier van hulpverlenen en samenwerking sprak haar zo aan dat ze nu werkt als zorgcoördinator van Care Consultancy. Door haar ervaring weet Charèl wat er nodig is en kan ze de perfecte matches maken.
Myriam Meutgeert
Myriam heeft veel ervaring in de zorg met multiproblem-gezinnen en gezinsbegeleiding. Naast haar werk als zorgcoördinator bij Care Consultancy verzorgt ze ook trainingen van Solution Support. Myriam denkt vanuit mogelijkheden en is een verbindende factor in relaties. Ze is erg gedreven in haar werk en heeft een open mind.
Niet tevreden over onze inzet?
We werken samen voor de best passende hulp die geboden kan worden. Ben je toch niet helemaal tevreden en heb je een klacht: neem dan contact op met Charlie Victorian (06 16 02 83 52). Hij kan je de route van bemiddeling of de behandeling van een klacht uitleggen.